Primaria Orasului Sinaia

Realizarea documentatiei tehnice privind SF si PTh pentru reabilitarea strazilor din oras Sinaia, intocmirea caietelor de sarcini si a fazelor determinante pentru constructor si beneficiar.

ORASUL URLATI

Realizarea documentatiei tehnice (conform HG28) pentru SF pentru serviciile de proiectare privind: “Reabilitare si modernizare strazi faza II a : strazile Cricov, Panselelor, Aleea Serii, 16 Februarie, Gradinitei, Stadionului si Libertatii”

Primaria Orasului Slanic Prahova

Realizarea Registrului Spatiilor Verzi al Orasului Slanic/ Amenajare spatii verzi  / parc in orasul Slanic judetul Prahova

Primaria Municipiului Moreni , Judet Dambovita

Realizarea documentatiei tehnice(conform HG28) pentru SF si PTh pentru reabilitarea strazilor din cartierul Micro2. Intocmirea caietelor de sarcini si a fazelor determinante pentru constructor si beneficiar.

COMUNA PUCHENII MARI, JUDET PRAHOVA

Modernizare drumuri de interes local/ Modernizare si dotare camin cultural, in comuna Puchenii Mari, JUDET PRAHOVA

Primaria Comunei Pestisani, judet Gorj

SF Infiintare sistem de canalizare cu statie de epurare/DALI  Extindere sistem de alimentare cu apa in comuna Pestisani, Jud. Gorj

COMUNA POENARII BURCHII, JUDET PRAHOVA

Realizarea documentatiei tehnice pentru serviciile de proiectare privind SF pentru obtinerea finantatii pe fonduri europene in valoare de 1 mil euro.

COMUNA BABA ANA, JUDET PRAHOVA

Realizarea documentatiei tehnice pentru serviciile de proiectare privind studiul de fezabilitate privind extinderea reteleide apa potabila si reteaua de canalizare, pentru aproximativ 6 km

TBI Leasing IFN

Realizarea documentatiei pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor pentru accesul din DN7 la societatea comerciala.

COMUNA TESANI, JUDET PRAHOVA

Realizarea documentatiei tehnice pentru serviciile de proiectare privind DALI pentru obtinerea finantatii pe fonduri europene in valoare de 500.000 euro.

Parohia Bucoveni

Proiectant General pentru realizarea documentatiei tehnice(conform HG28) pentru Expertiza Tehnica, PTh si DDE pentru serviciile de proiectare privind: “Reparatii si consolidare Biserica ortodoxa Bucoveni”

SC Kei Development SRL

Realizarea documentatiei tehnice pentru obtinerea autorizatiei de acces DRDP Bucuresti, a avizului IJP si a studiului de circulatie:

ASCO Constructii

Realizarea documentatiei tehnice(conform HG28) pentru proiect tehnic privind: “Sistematizare parcare subterana blocuri strada Avionului”…

Penny : S.C. REWE PROJEKTENTWICKLUNG ROMANIA S.R.L.

Realizarea documentatiei pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor pentru accesul din drumul national 6 la unul din punctele de lucru.

SC. Intergroup Engineering SRL

Realizare studii de trafic si dimensionare sistem rutier in Mun. Ploiesti.

SC PCS Procurement SRL

Colaborare in realizarea documentatiei tehnice pentru construirea unei platforme betonate, amplasata in incinta fabricii de ciment din cadrul Carpatcement Holding SA-Sucursala Deva.

SC. FF Wind Energy International SRL

Colaborare in realizarea proiectului tehnic de executie a drumului de acces la parcul de eoliene si a platformelor aferente eolienelor din Judetul Tulcea.

SC Supercom SA

Realizarea documentatiei tehnice pentru DTAC pentru reabilitarea drumului de exploatare DE26 facilitand accesul la statia de sortare deseuri.

Blue Projects

Realizare de documentatii tehnice in vederea sistematizarii pe verticala a proiectelor de infrastructura rutiera.

SC Dinamic Leg SRL Galati

Realizarea documentatiei pentru obtinera autorizatiei de constructie si a detaliilor de executie cu numele:
“ Sistematizare pe verticala, platforme si acces rutier incinta”.

Consiliul Judetean Sibiu

Realizarea documentatiei tehnice pentru PT+DDE al proiectului cu numele:”Proiectare si executie drum de servitute si racord cu drumul de exploatare, Statia de Compostare Tarnava”.

ORAS AZUGA, JUDET PRAHOVA

Realizarea documentatiei tehnice pentru serviciile de proiectare privind studiul de fezabilitate pentru realizarea de spatii verzi.
“AMENAJARE SPATII VERZI IN ORAS AZUGA, JUDET PRAHOVA”

Consiliul Local Afumati, Judet Ilfov

Realizarea studiului de fezabilitate si a documentatiei pentru accesarea unui imprumut bancar, in vederea realizarii consolidarii diverselor obiective de interes local.

Localitatea CIOCARLIA, JUDET IALOMITA

Realizarea documentatiei tehnice pentru serviciile de proiectare privind proiectul tehnic pentru realizarea parc (aprox 10.000 mp).
“AMENAJARE PARC IN LOCALITATEA CIOCARLIA, JUDET IALOMITA”

Primaria Municipiului Medias

Realizarea Registrului Spatiilor Verzi al Orasului Medias – Inventariere si transpunere pe planuri si harti

Comuna Dumbrava

Realizarea documentatiei tehnice pentru serviciile de proiectare privind DALI pentru obtinerea finantatii pe fonduri europene/ Modernizare infrastructura de interes local

Colegiul agricol “Gheorghe Ionescu Sisesti “- Valea Calugareasca

Realizarea documentatiei tehnice PTh pentru “ Reabilitare corp cladire intrare Liceul Agricol “/ Expertiza tehnica asupra cladirii internat Colegiul Agricol  „Gheorghe Ionescu Sisesti”.

Primaria comunei Luciu, judet Buzau

Realizarea documentatitiei tehnice pe programul GAL privind modernizarea si dotarea caminului cultural/ Realizarea auditului energetic camin cultural

Primaria Filipestii de Padure

Realizarea documentatiei tehnice pentru serviciile de proiectare privind DALI pentru obtinerea finantatii pe fonduri europene.

COM. ALBESTI PALEOLOGUL - JUD. PRAHOVA

Realizarea documentatiei tehnice pentru serviciile de proiectare privind DALI pentru obtinerea finantatii pe fonduri europene in valoare de 1 mil euro

COMUNA FLORESTI, JUDET PRAHOVA

Infiintare retea canalizare menajera si infiintare statie de epurare, in comuna Floresti, JUDET PRAHOVA
Modernizare si dotare camin cultural, in comuna Floresti, JUDET PRAHOVA

S.C. Drupas Constructii S.R.L.

Realizarea documentatiei tehnice(conform HG28) pentru SF si PT pentru serviciile de proiectare privind:“Reabilitare strada Tirul cu Porumbei”

SC Convenience Prod SRL

Realizarea documentatiei pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor pt. acces – Soseaua de Centura Bucuresti la societatea comerciala.

Penny: S.C. REWE PROJEKTENTWICKLUNG ROMANIA S.R.L.

Intocmirea studiilor de circulatie privind obtinerea avizului IJP pentru: “Construire magazine Penny market “- Bragadiru, Judetul Ilfov

S.C. Affichage Romania S.R.L.

Realizarea documentatiei pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor pentru amplasarea panourilor publicitare.

S.C NIDERA ROMANIA S.R.L.

Realizarea Studilor de Trafic si Dimensionare sistem rutier pentru proiectul “Construire Depozit de Colectare, Conditionare si Distributie Produse Agricole, comuna Studina, judetul Olt”

Persoana fizica

Intocmirea studiilor de circulatie privind obtinerea avizului IJP pentru: “Construire hala depozitare si birouri P+E “…

SC. Intergroup Engineering SRL

Intocmirea studiilor de trafic privind obtinerea avizului IJP si a dimensionarii sistemului rutier pentru:“Accesibilitate si fluidizare trafic catre Industriala Ploiesti Vest si platforma Industriala Brazi“

SC Scania Romania SRL

Realizarea documentatiei tehnice(conform HG28) pentru proiect tehnic si detalii de executie privind: “Realizare platforma betonata” Loc. Ciorogarla, Jud. Ilfov

Societatea ELECTRICA SERV SA

Realizarea documentatiei tehnice(conform HG28) pentru PTh si DDE pentru serviciile de proiectare privind: “Elaborarea documentatiei tehnice pentru lucrari de spargere si refacere trotuar…

Start typing and press Enter to search